Til bekymrede beboere i KTBS

publisert i: Nyheter, Varsler | 0

Mange har sikkert registrert at det kraftig forsinkete arbeidet med gågaten hverken har gått etter planen eller har gitt oss en tett gågate!

Det er fortsatt lekkasjer i kjellergangene og i flere av bodene i LH 3, 5 og 7. 

Sameiets forsikringsselskap (Gjensidige) har satt Frøiland Bygg på oppretting av alle skadene i forbindelse med lekkasje. De har allerede igangsatt reparasjon i to skadede leiligheter, men de kan ikke fullføre arbeidet før de er sikre på at gågaten er potte tett!

Etter de siste dagenes regnvær og med det flere nye lekkasjer har styret mistet tilliten til at prosjektleder i Consolvo ser alvoret i saken.

Derfor har vi kontaktet avdelingsleder på et høyere nivå hos entreprenøren for å få nødvendig hjelp! 

Fra byggemøtet 30.09 har styret blitt lovet at Consolvo starter arbeidet på mandag 04.10 med å fjerne asfalt utenfor LH 3, som er hardest rammet av lekkasjene nå. Deretter fortsetter arbeidet mot LH 7, og arbeidet skal gjennomføres slik at sveising av membranen utføres under tørre forhold.   

Styret har blitt informert om at det er nok mannskap tilgjengelig, som skal sikre oss mot lekkasjer underveis, og membran nr 2 vil bli sjekket ekstra grundig! Samtlige skjøter skal være 100% tett før grus og ny asfalt legges. Det blir satt opp sperringer, som både beboerne og utenforstående må respektere!

Consolvo vil være i beredskap og på jevnlig befaring i alle bodoppganger gjennom hele helgen!

Styret beklager selvsagt alt bryet og støyen dette medfører for alle beboere, men vi skal stå på for at dette arbeidet går trygt og effektivt under våte forhold. Vi må jo få det tett før vinteren kommer!

Det er veldig viktig at Takstmann fra forsikringsselskapet kan inspisere ALLE bodene i LH1, 3, 5 og 7 for å se på eventuelle bygningsskader. Derfor er det nødvendig at styret får tilgang til disse bodene, også dem som ser uskadet ut! 

Styret ønsker at bodene enten holdes ulåst eller at vi får koder / ekstranøkler.  Bygningsskader berører alle i sameiet og er viktigere enn «privatlivets fred»

Styret KTBS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.