Tilbud om montering av komfyrvakt

publisert i: Nyheter | 0

På beboermøtet 21.3.2019 ble det orientert om nytten av å ha en komfyrvakt på alle kjøkken. Flere av beboerne ønsket mer informasjon, som kommer her.

TT Elektro AS i Lommedalen har gitt oss et tilbud om montering av en komfyrvakt fra CTM Lyng AS, som tilfredsstiller gjeldende krav til komfyrvakter. Tilbudet fra CTM Lyng er kr 3.990 (fast pris) og gjelder frem til.31.5.2019.

Komfyrvakten består av en liten sensor plassert over komfyren, og en synlig strømbryter ved strømuttaket. Sensoren overvåker kokeplatene. Hvis sensoren oppdager fare for brann, utløser den en alarm. Om ingen reagerer på alarmen, gir sensoren trådløst signal til bryteren om å kutte strømmen.

Alt for mange boligbranner starter på komfyren på grunn av tørrkoking eller tørrsteking ved matlaging. Med komfyrvakt slår komfyren seg av før temperaturen på kokeplatene blir så høy at situasjonen blir farlig.

Vi kan også opplyse at NAV Bærum (hjelpemiddelsentralen) har tilbud om utlån av komfyrvakt til de som av medisinske grunner kan trenge det.

De som er interessert i tilbudet fra TT Elektro AS, Lommedalen, bes ta direkte kontakt med dem på telefon 67 87 69 00.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.