Julehilsen 2019

publisert i: Nyheter | 0

Julehøytiden nærmer seg raskt og etter at juletreet er tent i gågata og julegløgg servert, så er det tid for å se tilbake på året som  har gått og ut i 2020. 2019 har stått sterkt i rehabiliteringens tegn, men ikke så omfattende som tidligere år.

I år har vi blant annet fått rehabilitert rekkverkene i gangveien, slik at området nå fremstår tiltrekkende for gjester og for oss som bor her.

Når vi ser frem mot 2020, så vil styret jobbe med følgende saker

Oppgradering av garasjeanlegget

ABBL har i sin rapport over tilstanden på sameiets vedlikehold kommet med flere innspill til avvik når det gjelder garasjen. De har anbefalt oss å foreta en sjekk/analyse av betongen i garasjen. Basert på den rapporten har styret engasjert konsulentfirmaet Ødegaard & Lund for den jobben. De kommer i løpet av januar/februar for å ta de nødvendige prøver. Basert på hva deres rapport sier, vil styret se på hvilke tiltak som må og bør gjøres. Dette også i samarbeid med ABBL.

Skifte til LED-lys (sparepærer) i fellesområdene for sameiet

Med dagens fokus på miljø, vurderer styret å skifte til sparepærer med tilhørende armatur i blant annet alle oppganger. Dette vil gi sameiet reduserte strømutgifter. Mer informasjon om dette vil bli lagt frem på sameiets beboermøte i mars.

Og her kommer litt praktisk informasjon

 

Avfallshåndtering

Hentedatoer for restavfall, matavfall, plast og papir for 2020  blir hengt opp på oppslagstavlene og blir lagt ut på vår hjemmeside http://ktbs.no før jul. Fortsatt gjelder regelen om ikke å kaste avfall i containere som er fulle. Dessverre er det noen som ikke følger den regelen. Gå noen skritt lenger inn så finner du en container som har plass til ditt avfall.

 

Sikkerhet mot brann

Vi minner om at man er forsikig med lys og andre varme gjenstander nå i jul- og nyttårshøytiden

 

Brannforebyggende tiltak

I fjor leverte vi ut en sjekkliste med fokus på brannforebyggende tiltak. Tiltakene er fremdeles like aktuelle og kopi av sjekklisten kan fås ved henvendelse til styret.

 

Norsk Brannvernforening

Vi får besøk av Norsk Brannvernforening i løpet av Januar (datoer ennå ikke fastsatt). De vil sjekke røykvarslere oh håndslukkere osv hos bebeoerne og i våre fellesarealer. Nærmere informasjon vil bli gitt.

 

Juletrær

Sameiet har en oppsamlingsplass for avdankede juletrær bak ballveggen på plassen bak lekeplassen. Juletrærne fjerner vi under vårdugnaden.

 

Ekstra bord og stoler

Trenger du ett eller flere bord i forbindelse med juleselskap eller andre selskap, så har sameiet gått til innkjøp av hvite klappbord (1,80 x 0,75), og de kan lånes ut ved henvendelse til en i styret. Vi har også 10 klappstoler til utlån.

 

Valgkomiteen informerer

Valgkomiteen trenger kandidater til styreverv (styreleder og styremedlem). Ønsker du å være med i et hyggelig styre og bidra til god drift av sameiet, så ta kontakt med valgkomiteens leder Ellen Henriksen, LH5, tlf. 906 03 494.

 

Beboermøte og årsmøte 2020

Alle beboere er hjertelig til vårt beboermøre onsdag 1. april kl. 1830, og til vårt årsmøte onsdag 6. mai kl. 1800. Begge møtene holdes på Kolsås Seniorsenter. Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse møtene.

 

Med denne informasjonen ønsker styret samtlige beboere

 

Riktig God Jul og et Godt Nytt År  

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *