Velkommen til høstdugnad lørdag 13. oktober – start kl. 12

publisert i: Dugnader | 0

Årets høstdugnad følger samme opplegg som tidligere. Vi avslutter som vanlig med sosialt samvær. Fordi sommerfesten måtte avlyses pga dårlig vær, serverer vi pølser med tilbehør i tillegg til kaffe, kaker og saft..

 

Containere til avfall

Vi setter opp to containere En til hageavfall (ikke i plastposer) i Gabbroveien nedenfor LH7, og en for vanlig avfall ved bommen i Kolsbergveien. Bygningsavfall og elektrisk avfall må avhendes på annen måte.

 

Blomsterkassene

Benytt anledningen til å rydde i blomsterkassene. Husk at prydbusker ikke bør være over 60 cm. Større busker kan skade terrassene. Trenger du hjelp til å klippe, ta opp røtter osv, så si fra til dugnadssjefen Jens Baade i LH5

 

Forslag til arbeidsoppgaver

Har du forslag til  andre arbeidsoppgaver enn de vanlige dugnadsgjøremålene, så legg det i styrets postkasse ved nedgangen til garasjen i LH4 eller bruk kontaktskjemaet her på hjemmesiden. Forslag må sendes innen tirsdag 9. oktober.

 

Kan du ikke delta i høstdugnaden

De som av helsemessige årsaker ikke kan delta i dugnadsarbeidet, men som likevel har lyst til å bidra med steking av vafler eller lignende kan gi beskjed om dette i styrets postkasse innen tirsdag 9. oktober

 

Registrering

Vi setter opp navneliste over alle beboerne på veggen ved LH4. Alle som deltar må selv krysse av  Hvis du ikke deltar, vil du i ettertid bli anmodet om å betale et gebyr på kr 300.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.