GODT NYTT ÅR!

publisert i: Nyheter | 0

Riktig Godt Nytt år til dere alle. Vi benytter anledningen til å gi dere viktig informasjon for det første halvåret av 2017

 

Rehabiliteringen

Vi nærmer oss nå slutten av rehabiliteringen. Det er kun baksiden av Lillehauger 6-8 som ikke er ferdig. Con Rehab regner med å bli ferdige i månedskiftet januar/februar.

 

Styret er imponert over hvordan beboerne har tilpasset seg den ulempen det av og til har vært når sliping/maling pågikk. Vi har fått meget få klager. Takk til dere alle.

 

Terrassene er ferdig rehabilitert. De som ønsker å legge fliser må søke styret om dette. Husk at det vil bli en heftelse på leiligheten knytte til terrassen. Heftelsen vil bli stående til 2021. Styret har en prosedyre for legging av fliser som må følges.

 

Her på hjemmesiden vår finnes nyttig brukerveiledning for vask /renhold av de nyrehabiliterte terrassegulv og vegger.

 

Inspeksjon av Norsk Brannvern

Alle har fått informasjon om at Norsk Brannvern vil komme for å sjekke brannvarslere med mer i alle leiligheter tirsdag 10. januar, alternativt onsdag 18. januar. Dette er et viktig tiltak for å bedre både din og sameiets brannsikkerhet.

 

Beboermøte og årsmøte i sameiet

Alle beboere er hjertelig velkommen til vårt beboermøte 13. mars kl.1800 og til vårt årsmøte 26. april kl. 1800, begge på Kolsås Eldresenter. Nærmere informasjon blir sendt ut senere. Hold av kveldene! Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt inn til styret innen 15. mars.

 

Jubileumsfest for Kolsåstoppen Boligsameie

Kolsåstoppen Boligsameie har eksistert i 40 år og i den anledning har styret funnet ut at dette bør feires. Vi har nedsatt en komite med Harriet Carlin i spissen og det blir jubileumsfest på ballplassen i sommer. Vi kommer tilbake med mye informasjon, men har du ideer/forslag til feiringen eller vil du bidra til underholdningen – ta allerede nå kontakt med Harriet på telefon 958 59 658, epost carlinharriet@gmail.com.

 

Henting av plastavfall

Bærum kommune har informert om følgende dager for henting av plast de 3 første månedene i 2017:

18. januar, 8. februar, 13.mars og 22. mars

Se også nformasjon på oppslagstavlene i oppgangene.

 

Bruk av brodder i oppgangene

Bruk av brodder ute på glatt føre er fornuftig, men det er beklageligvis også observert bruk av brodder i trappeoppggangene. Dette er ikke akseptabelt.

 

 

Hilsen styret

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar