Vårdugnad 2016 14

Velkommen til høstdugnad lørdag 29. oktober kl. 1200

publisert i: Dugnader | 0

Årets høstdugnad følger samme opplegg som tidligere. Dugnaden avsluttes som vanlig med sosialt samvær og enkel servering.

Kontainere for avfall

Det kommer to kontainere

  • Hageavfall ved bommen mot Kolsbergveien. Avfallet må ikke legges i plastposer
  • Vanlig avfall i kontaineren som allerede står bak LH 2/4 og som blir stående til etter dugnaden.Det er ikke tillatt å kaste bygningsavfall eller elektriske artikler i denne kontaineren. Vi må betale kr 350 for hver «ulovlige» gjenstand som havner i denne kontaineren

Arbeidsoppgaver

Vi utfører de vanlige oppgavene med generell opprydding, raking av løv, feiing osv. Eventuelle forslag til  andre oppgaver kan legges i styrets postkasse ved nedgangen til garasjen i LH4 innen onsdag 26. oktober, eller send melding via hjemmesiden – se siden for Aktiviteter i menyen øverst på hjemmesiden. Her finner du meldingsskjema under «Dugnad»

Kan du ikke delta

men har lyst til å gjøre en innsats. Du kan bake en kake eller hjelpe til med servering (vaffelsteking og annet). Legg en lapp i styrets postkasse innen onsdag 26. oktober.

Oversikt over de som deltar

Vi setter opp liste over alle 87 sameierne på veggen ved LH4. Alle som deltar i dugnaden krysser seg av på listen. De som ikke deltar vil etter hvert bli anmodet om å betale et gebyr på kr 300,-.

Velkommen til dugnadsinnsats!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar